Logo Hofkwartier Enschede
16:35 | 22-01-2016

Kopen is nog nooit zo goedkoop geweest !

Kopen is nog nooit zo goedkoop geweest !
Misschien is het je ontgaan maar inmiddels zijn we officieel in verkoop met fase 2 van het project Hofkwartier! En met de huidige rentestand is het nu dé tijd om te kopen.

Je kunt hier al vanaf € 489,- per maand wonen!
Het is nu of nooit. De huren blijven stijgen terwijl de hypotheekrente momenteel historisch laag is. Zo kun je bijvoorbeeld al vanaf € 489,- per maand* in een Hofwoning wonen. En denk ook eens aan alle voordelen van het wonen in een nieuwbouwwoning. Deze woningen hebben standaard zonnepanelen en ze zijn super goed geïsoleerd; zo bespaar je ook nog eens in je energielasten. Kijk eens op de volgende website voor alle voordelen van nieuwbouwwww.bewustnieuwbouw.nl/voordelen-van-nieuwbouw/.

* Dit zijn netto maandlasten op basis van een annuïteitenhypotheek met NHG en een 10 jaars rente van 2,1%. Aan deze maandlast kunnen geen rechten worden ontleend.

Wist je trouwens dat:

Tweeverdieners meer kunnen lenen omdat het tweede inkomen nu voor 50% meegenomen wordt in plaats van 33%.
Er extra financieringsruimte voor alleenstaanden is met een inkomen tussen €19.500 en €31.000.
Een studielening meetelt, maar de lasten waar rekening mee gehouden wordt zijn verlaagd naar 0,45% en er wordt nu gerekend met de nog openstaande schuld.


Heb jij ook je woonbestemming bereikt in Hofkwartier?
Het Hofkwartier ligt aan de Zuiderval, één van de twee belangrijkste in- en uitvalswegen van Enschede. De wijk ligt vlakbij de A35. Je bent dus zo op je werk buiten de stad of op je bestemming ergens anders in Nederland. Bovendien ligt het Hofkwartier op een steenworp afstand van het levendige centrum van Enschede. Aan het Getfertplein komt een rustig en sfeervol groen binnengebied. Ook is er voldoende parkeergelegenheid, zodat je nooit ver naar je auto hoeft te lopen. Zo biedt het Hofkwartier je de rust en de uitstraling van een mooi woongebied, met tegelijkertijd de voordelen en de gezelligheid van het hart van de stad.

Klik hier voor de situatietekening

     
  Hofwoningen fase 2 
Hofkwartier - Enschede
Woonoppervlakte van 77 m²
Diverse indelingsmogelijkheden voor de begane grond (zonder meerwerkkosten)
2 ruime slaapkamers op de 1e verdieping van 13m² en 9 m²
Inclusief keuken, tegelwerk en sanitair (wandcloset)
Optie voor 2e toilet in de badkamer
Voldoende parkeergelegenheid op openbare parkeerplaatsen vlakbij de woning
Tuin met berging
Prijzen vanaf € 145.000,- v.o.n.
   
  Klik hier voor de plattegronden
 
     


Nog enkele woningen beschikbaar fase 1
Inmiddels is er gestart met de bouw van fase 1 van het project Hofkwartier. Er is nog een enkele Hofwoning beschikbaar vanaf € 139.500,- v.o.n. De Laanwoningen (vanaf € 179.500,- v.o.n.) zijn in principe allemaal verkocht dan wel onder optie. Vraag de makelaar voor meer informatie voor een eventuele optie.

Planning Hofkwartier
De oplevering voor fase 1 staat gepland voor het 3e kwartaal van 2016. Voor fase 2 is de aannemer voornemens om in het 2e kwartaal van dit jaar te gaan starten met de bouw.

Dus wil je ook graag wonen in Hofkwartier? kijk op de website woneninhofkwartier.nl of vraag aan de makelaar welke woningen nog beschikbaar zijn.

Hofkwartier: bestemming bereikt!