Logo Hofkwartier Enschede
10:59 | 04-03-2016

Open huis Hofkwartier donderdag 10 maart

Wil je ook ervaren hoe het wonen in Hofkwartier is? Kom dan donderdag 10 maart van 17:00 - 19:00 uur in één van onze woningen uit de 1e fase kijken om alvast sfeer te proeven en je te laten informeren over de diverse mogelijkheden van de Hofwoning.

Zo zijn er bijvoorbeeld diverse indelingen op de begane grond waaruit je kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een ruime gezellige woonkeuken, met genoeg ruimte voor een grote eettafel en een trapkast om al je spullen in op te bergen. Heb je liever een ruimer zitgedeelte met uitzicht op de tuin? En extra ruimte voor een werkplek of een tv-hoek? Dan kies je voor de keuken aan de voorkant en de woonkamer aan de achterkant. Er is altijd een indeling die bij jouw woonwensen past!

     
  Hofwoningen fase 2 
Hofkwartier - Enschede
Woonoppervlakte van 77 m²
Diverse indelingen voor de begane grond
2 ruime slaapkamers op de 1e verdieping van 13 en 9 m²
Separate kamer voor wasmachine en -droger
Inclusief keuken, tegelwerk en sanitair (wandcloset)
Optie voor 2e toilet in de badkamer
Voldoende parkeergelegenheid op openbare parkeerplaatsen vlakbij de woning
Tuin met berging
Prijzen vanaf € 145.000,- v.o.n.
  Klik hier voor de plattegronden
 
     


Je kunt hier al vanaf € 489,- per maand wonen!
Het is nu of nooit. De huren blijven stijgen terwijl de hypotheekrente momenteel historisch laag is. Zo kun je bijvoorbeeld al vanaf € 489,- per maand* in een Hofwoning wonen. En denk ook eens aan alle voordelen van het wonen in een nieuwbouwwoning. Deze woningen hebben standaard zonnepanelen en ze zijn super goed geïsoleerd; zo bespaar je ook nog eens in je energielasten. Kijk eens op de volgende website voor alle voordelen van nieuwbouwwww.bewustnieuwbouw.nl/voordelen-van-nieuwbouw/

* Dit zijn netto maandlasten op basis van een annuïteitenhypotheek met NHG en een 10 jaars rente van 2,1%. Aan deze maandlast kunnen geen rechten worden ontleend. 


Heb jij ook je woonbestemming bereikt in Hofkwartier?
Alle woningen uit de 1e fase zijn verkocht en zullen rond de zomer worden opgeleverd. De bouw van de 2e fase start binnenkort. Dus wil je ook op een steenworp afstand van het levendige centrum van Enschede wonen in een rustig en sfeervol groen binnengebied? Wees er dan snel bij en kom dan naar onze open huis op donderdag 10 maart van 17:00 - 19:00 uur op de bouwlocatie aan het Getfertplein (bouwnummer 17, blok 2). Tot dan!


Hofkwartier: bestemming bereikt!